Nyhet
2019-09-22

Vi byter affärssystem!


Tisdag den 1 oktober byter SP Gruppen Sverige AB affärssystem. Vi lämnar då Visma Global, som varit vår följeslagare sedan 2005, och går över till SAP Business One. Bytet är drivet dels av att Visma Global inte längre säljs och knappt ens supportas, då det snart inte finns några konsulter som behärskar programvaran. Men självklart även av att vi vill effektivisera vår verksamhet och få ännu bättre möjligheter att serva våra kunder.

Som de flesta säkert är väl medvetna om, kan inte viss "turbulens" i samband med ett dylikt systemskifte uteslutas. Såväl vi som vår IT-partner kommer givetvis göra allt vi kan för att det ska löpa så friktionsfritt som möjligt, men vi ber ändå om överseende med eventuella driftstörningar under inledningen av oktober. 

Likaså hoppas vi på ert tålamod om vi under samma period skulle ta något längre tid på oss än vanligt för till synes enkla frågor. Hur mycket man än utbildas och övar, så är det först när man "går live" och det blir skarpt läge som man verkligen sätts på prov.

Slutligen vill vi bara be er att inte tveka att just sätta oss på prov. Beställ varor, mejla, ring oss och fråga om ledtider, lagersaldon mm. Då lär vi oss bäst och snabbast och kan identifiera ev. problem direkt.

Stort tack för er förståelse och medverkan!

 

Copyright 2019  Specialmedia - en del av SP Gruppen Sverige AB   |   info(at)specialmedia.se   |   08- 605 18 50

Powered by: Bero Media